Målselv kommune - Bo- og oppfølgingstjenesten

Kan du tenke deg å jobbe med brukere innenfor miljøtjeneste eller rus- og psykisk helsetjeneste i sommer?

Sommervikarer - Bo- og oppfølgingstjenesten

Målselv kommune (i underkant av 6800 innbyggere) ligger sentralt i Troms og Finnmark fylke, og har gode kommunikasjonsmuligheter med resten av landet via egen flyplass på Bardufoss. Målselv har vakker natur med store friluftsmuligheter, godt utbygde kultur- og idrettsanlegg, og et allsidig tjenestetilbud. Det er også videregående opplæring og høgskoletilbud i kommunen.
I tillegg til byen Bardufoss som regionsenter har Målselv flere levende tettsteder, og har de senere årene hatt vekst i innbyggertallet. Næringslivet er variert, og Forsvaret har en sentral plass ved siden av landbruk, industri og servicebedrifter. Kommunens visjon er: Målselv mulighetslandet!

Fagerli miljøtjeneste ble i 2020 etablert i ny boenhet i Bardufossområdet og består av 18 leiligheter, inkludert en barne- og ungdomsavlastning samt utetjeneste. Vi er en ny og stor arbeidsplass, der vi har flere fagfolk som jobber tverrfaglig, i tillegg til flotte assistenter og vikarer. Vi er ute etter positive og engasjerte ansatte og trenger folk med stort initiativ som har et høgt brukerfokus. Vi jobber for å skape en best mulig hverdag for de som bor ved Fagerli, ut fra forutsetninger og behov.  Det er fokus på godt samarbeid og god kommunikasjon i ansattgruppa.  Vår arbeidsplass har varierte og ulike arbeidsoppgaver innenfor feltet omsorg.

Rus- og psykisk helsetjeneste holder til på Øverli og har et flott friluftsområde som nærmeste nabo. Tjenesten gir tilbud til mennesker over 18 år med rus-og/eller psykisk helseproblematikk. Avdelingene består av et døgnbemannet botilbud med fem leiligheter (BOA), en utetjeneste og et dagsenter. Ved rus-og psykisk helsetjeneste jobber man både individuelt og i team, og arbeidshverdagen er spennende og variert.

Er du sykepleier, vernepleier, sosionom, barnevernsbedagog, helsefagarbeider eller assistent? Eller studerer du sykepleie, vernepleie, medisin, barnevern, sosiale studier eller har startet på en utdannelse som helsefagarbeider, eller har interesse for omsorgsyrker?

Kan du tenke deg å jobbe ved Fagerli miljøtjeneste eller ved Rus- og psykisk helsetjeneste? Da er du den vi ser etter!
(Fint hvis du skriver i søknaden hvilken av tjenestene du ønsker å jobbe ved, eventuelt om du søker sommerjobb ved både Fagerli Miljøtjeneste og Rus- og psykisk helsetjeneste.)

Målselv kommune tilbyr gode bonusordninger: 

Dekning av reiseutgifter for sykepleiere/vernepleiere (en gang t/r) med inntil kr. 5.000,- samt dekning av utgifter til bolig etter avtalte satser, gjeldende for sammenhengende vikariat f.o.m 4 uker og oppover i oppmot 100 % stilling.

Tilskudd til ferievikarer (som ikke har fast tilsetting i Målselv kommune) som sykepleiere/vernepleiere, helsefagarbeider, assistenter, sykepleier-/vernepleierstudenter, medisinstudenter. Tilskuddet kan gis til nevnte ferievikarer som binder seg til jobb i sammenhengende periode (fra 70% st. og oppover). Bonusbeløp gis etter følgende mal:

  • 4 uker: kr. 4.500,-
  • 5 uker: kr. 5.500,-
  • 6 uker: kr. 6.500,-
  • 7 uker: kr. 10.000,-
  • 8 uker: kr. 12.000,-

   (forutsetter at de jobber i tildelt stilling og ikke har fravær i perioden)

Avlønning av sykepleier- og vernepleierstudenter m/medisindelegering:

Sykepleier og vernepleierstudenter, som har bestått 1. studieenhet, kan gis stillingsbetegnelse "sykepleierstudent" eller "vernepleierstudent" i arbeidsavtalen, men får stillingskode som assistent (6572).

Satser for avlønning, på toppen av årslønn assistentlønn, settes til kr. 30.000,- etter bestått 1. studieenhet (tilsvarer 1. og 2. semester) og kr. 60.000,- etter bestått 2. studieenhet (tilsvarer 3. og 4. semester) (Hvis noen har en høyere grunnavlønning skal lønn m/tillegg ikke være høyere enn tarifflønn for assistent + tillegget)

Medisinstudenter, etter h.h.v. fullført 2. og 4. studieår kan gis samme lønnskompensasjon som sykepleier- og vernepleierstudenter.

Tilsettingsvilkår:

Lønn i h.h.t. avtale. God pensjonsordning i h.h.t kommunale tilsettingsvilkår, og prøvetid.

Søkere som innkalles til intervju må levere bekreftede kopier av attester og vitnemål.

Etter søknadsfristens utløp, vil det bli satt opp en offentlig søkerliste inneholdende navn, alder, stilling eller yrkestittel og bosteds- eller arbeidskommune for hver søker. Det kan gjøres unntak fra innsyn for opplysninger om en søker dersom vedkommende selv ber om det. Opplysninger om en søker kan bli offentlige selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge vil søkeren bli varslet om dette.

Klikk deg inn på Bolyst Målselv for å finne nyttig informasjon om hvordan det er å leve og bo i Målselv.

 

Klikk deg inn på Midt-Troms brosjyren, for å få mer informasjon om arbeidsmuligheter, offentlige tjenester, fritid, samfunn, utdanning og næringsliv i Midt-Troms regionen.

 

 

Målselv Kommune Bolyst from M

Del på:

Referansenummer:

24/310

Fylke:

  • Troms
  • Finnmark

Jobbtype:

Vikariat

Heltid/Deltid:

Heltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

30.04.2024

Arbeidssted:

Bardufoss

Kontaktpersoner:

Gørill Traasdahl (Rus- og psykisk helsetjeneste)

mob: +47 41529699

Maichen Jensen (Enhetsleder)

mob: +47 930 23 646

Tove Bakketun (Fagerli Miljøtjeneste)

mob: +47 92272951

Adresse:

Mellombygdveien 216 0000 Moen

Kart: