Målselv kommune - Pro Øvre

Kan du tenke deg å jobbe på sykehjem, i hjemmetjenesten eller institusjonskjøkken i sommer?

Sommervikarer - Pro Øvre

Målselv kommune (i underkant av 6800 innbyggere) ligger sentralt i Troms og Finnmark fylke, og har gode kommunikasjonsmuligheter med resten av landet via egen flyplass på Bardufoss. Målselv har vakker natur med store friluftsmuligheter, godt utbygde kultur- og idrettsanlegg, og et allsidig tjenestetilbud. Det er også videregående opplæring og høgskoletilbud i kommunen.
I tillegg til byen Bardufoss som regionsenter har Målselv flere levende tettsteder, og har de senere årene hatt vekst i innbyggertallet. Næringslivet er variert, og Forsvaret har en sentral plass ved siden av landbruk, industri og servicebedrifter. Kommunens visjon er: Målselv mulighetslandet!

PRO – øvre distrikt i Målselv omfatter Øverbygd sykehjem – og omsorgssenter ( ØSO )og hjemmetjeneste. ØSO har en sykehjemsavdeling med 10 pasienter og en omsorgssenteravdeling med 14 beboere. ØSO har langvaktsturnus både i hjemmesykepleien og inne på ØSO. Ved ØSO foregår det avansert medisinsk behandling. Tett samarbeid med legekontor. Det gis intravenøse infusjoner, blodtransfusjon , bruk av smertepumpe og vi tar blodprøver. Vi har mulighet for webkonsultasjon via Ipad med legevakt på kveld, natt og helg. ØSO har eget kjøkken, hvor det lages alle måltider. Målselv kommune har egne leasing biler. Vi bruker Profil som elektronisk journalsystem.

Er du sykepleier, vernepleier, helsefagarbeider eller assistent? Eller studerer du sykepleie, vernepleie, medisin eller har startet på en utdannelse som helsefagarbeider?

Kan du tenke deg å jobbe på sykehjem, i hjemmetjenesten, institusjonskjøkken? Da er du den vi ser etter!

Målselv kommune tilbyr gode bonusordninger: 

Dekning av reiseutgifter for sykepleiere/vernepleiere (en gang t/r) med inntil kr. 5.000,- samt gratis bolig, gjeldende for sammenhengende vikariat f.o.m 4 uker og oppover. Tilstrebes å kunne gi (100%st.)

Tilskudd til ferievikarer (som ikke har fast tilsetting i Målselv kommune) som sykepleiere/vernepleiere, helsefagarbeider, assistenter, sykepleier-/vernepleierstudenter og medisinstudenter. Tilskuddet kan gis til nevnte ferievikarer som binder seg til jobb i sammenhengende periode (fra 70% st. og oppover) etter følgende mal:

  • 4 uker: kr. 4.500,-
  • 5 uker: kr. 5.500,-
  • 6 uker: kr. 6.500,-
  • 7 uker: kr. 10.000,-
  • 8 uker: kr. 12.000,-

  (forutsetter at de jobber i tildelt stilling og ikke har fravær i perioden)

Avlønning av sykepleier- og vernepleierstudenter m/medisindelegering:

Sykepleier og vernepleierstudenter, som har bestått 1. studieenhet, kan gis stillingsbetegnelse "sykepleierstudent" eller "vernepleierstudent" i arbeidsavtalen, men får stillingskode som assistent (6572).

Satser for avlønning, på toppen av årslønn assistentlønn, settes til kr. 30.000,- etter bestått 1. studieenhet (tilsvarer 1. og 2. semester) og kr. 60.000,- etter bestått 2. studieenhet (tilsvarer 3. og 4. semester) (Hvis noen har en høyere grunnavlønning skal lønn m/tillegg ikke være høyere enn tarifflønn for assistent + tillegget)

Medisinstudenter, etter h.h.v. fullført 2. og 4. studieår kan gis samme lønnskompensasjon som sykepleier- og vernepleierstudenter.

Tilsettingsvilkår:

Lønn i h.h.t. avtale. God pensjonsordning i h.h.t kommunale tilsettingsvilkår, og prøvetid.

Søkere som innkalles til intervju må levere bekreftede kopier av attester og vitnemål.

Etter søknadsfristens utløp, vil det bli satt opp en offentlig søkerliste inneholdende navn, alder, stilling eller yrkestittel og bosteds- eller arbeidskommune for hver søker. Det kan gjøres unntak fra innsyn for opplysninger om en søker dersom vedkommende selv ber om det. Opplysninger om en søker kan bli offentlige selv om søkeren har anmodet om ikke å bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge vil søkeren bli varslet om dette.

Klikk deg inn på Bolyst Målselv for å finne nyttig informasjon om hvordan det er å leve og bo i Målselv.

 

Klikk deg inn på Midt-Troms brosjyren, for å få mer informasjon om arbeidsmuligheter, offentlige tjenester, fritid, samfunn, utdanning og næringsliv i Midt-Troms regionen.

 

 

Målselv Kommune Bolyst from M

Del på:

Referansenummer:

24/355

Fylke:

  • Troms
  • Finnmark

Jobbtype:

Vikariat

Heltid/Deltid:

Deltid

Arbeidstid:

Skift / turnus / arbeidstidsordning

Søknadsfrist:

03.03.2024

Arbeidssted:

Øverbygd

Kontaktpersoner:

Hege Dividal Skogstad

mob: +47 45913901

Trine Bøe

mob: +47 90103827

Adresse:

Thomas Bells veg 1, 9334 Øverbygd

Kart: